Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2011 17:12 - Стоичков: Не съм академик, никога няма да бъда доктор, трябва да се учи за тези неща
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 698 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Аз не съм академик, никога няма да бъда доктор, трябва да се учи за тези неща. Аз съм учил там, където ми е работата. Оценили са ме на световно и на европейско ниво. Имал съм дарба, качества и съм ги развил, но това всичко е благодарение на моите колеги." Това заяви бившият футболист и национален треньор по футбол Христо Стоичков пред Канал 3.

Той отговори на критиките около удостояването му с почетна титла "Доктор хонорис кауза" на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Заради случилото се социологът Цветозар Томов заяви, че напуска преподавателското си място в Пловдивския университет. Томов заяви, че връчената награда на Стоичков би трябвало да е обида за всички в пловдивския университет и допълни: "Случаят с г-н Стоичков е връх на тази срамна традиция предвид факта, че става дума за впечатляващо неук и необразован човек".

"Завършил съм треньорска академия в Ню Йорк. Личен мой треньор беше Брус Арина (бивш американски футболист и треньор на националния отбор по футбол на САЩ - бел. ред.) заедно с неговия помощник Боб Брадли. Те двамата лично ме изпитаха и ми дадоха диплома, за която учих 3 години. Завършил съм един от първите с Про лиценз. Задочно съм завършил и ВИФ, ама какво да му обяснявам", коментира Христо Стоичков думите на социолога.

"Не може този човек да говори неща, да дава изявления без да ме познава. Не може човек, който не ме е виждал на живо, да си дава своето мнение", каза още той.

Стоичков допълни, че никога не е получавал дивиденти от държавата, нито е взел "една, една стотинка".

"Аз съм щастлив и горд, че мога да помогна на Пловдивския университет с едно или друго. Помолих г-н Бойко Борисов, помолих на г-н Симеон Дянков да помогнем. Лично инспектирах и видях докъде са стигнали с новата зала. И тя няма да бъде само за университета, много хора и студенти ще използват този комплекс", допълни той.



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. zaw12929 - Казвате- "Против?!" ...
14.11.2011 21:53
Казвате- "Против?!" тогава вие сте типичен българин, който не понася друг, да има нещо..., което го прави пред обществото по добър и известен от вас самия, за което Ви поздравявам- българино, пазете традициите ни!

Има и други неща има и други хора, може да са чужденци, нека те кават "Да" или "За!!!" това Стоичко да има званието "Доктор Хонорис кауза"

Да Ви успокоя- това "Доктор Хонорис кауза" е един поздравителен адрес за заслуги, а Христо е българинът, когото светът аплодира..., по когото научава, че им а на света държава България ... така светът се гордее и с България
за такива постинги, дето сега плюем стоичков и тези дето му дават тази титла ветът ни се смее, а смехът е здраве

Ние се гневим, което ни скъсява животя. Защо ви е да го правите?! Може да бъдем и европейци, да се гордеем с нашия Христо. Пазете Христо! Пазете чисти имената на талантите ни!

А вие които още не сте оплюли най великият български футболист- оплюйте го, сега имате възможност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13043165
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930