Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2012 01:01 - Българските "Женени с деца" - сем. Бикови, дъщерята Сиси, синът Боби и кучето Цезар
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 537 Коментари: 0 Гласове:
0



Караници, обиди, войни, но и прошка и много любов – това ще видим от българските женени с деца – семейство Бикови.

Новият тв сериал - "Женени с деца в България" – адаптация на хитовия американски сериал, ще стартира в ефира на Нова телевизия през март, като вместо под имената Ал и Пеги Бънди, те ще бъдат Жоро и Цвети Бикови.

Вече повече от 15 години двамата живеят под един покрив. Той мисли, че тя е мързелива, а тя, че той е загубеняк.

Въпреки всекидневните им конфликти обаче, те държат един на друг и наистина се обичат. А освен че са женени в България, са и с деца – дъщеря Сиси, син Боби и най-верният член на семейството – кучето Цезар.

Кои обаче са българските актьори, които ще се превъплътят в ролите на невероятното семейство? Повдигаме завесата, но съвсем леко...

Актьорът в ролята на Жоро Биков в реалния живот не е женен и вместо с две, е с едно дете – 11-месечна дъщеря.

В шести и седми клас учи футбол в спортно училище, но след това завършва Италианския лицей. И до днес обаче си остава футболен фен и продължава да играе с приятели.

Силно се надява да не прилича на екранния си образ,

но все пак не отрича, че в някои мъжки занимания имат общи неща... като например, да седне на дивана с ледена бира в ръка и да погледа малко футбол.

Актьорската му кариера започва на сцената на Сатиричния театър и продължава с участия в телевизионни предавания, американски, френски и италиански продукции, а така също и в исторически филм на Би Би Си за Ханибал.

Коя е неговата екранна половинка и кого ще видим в ролята на Цвети Бикова?

В живота тя е омъжена, чаровна и жизнерадостна, с което приликите между нея и героинята й се изчерпват.

За разлика от образа й на екрана Цвети, е подредена и грижовна домакиня, майка на една 8-годишна дъщеря.

Никога няма да я видим в ярки дрехи, тесни клинове и силно топирана коса (освен ако не е в роля, разбира се), но пък винаги ще бъде усмихната.

Във вените й тече аристократична кръв, а списъкът с ролите й – както театрални, така и телевизионни, е ужасно дълъг.

Зрителите са я виждали с различни лица на сцената на Народния театър, Театъра на българската армия, театър "Сълза и смях", а благодарение на участията си в киното, телевизионни сериали и предавания, е влизала в дома на почти всеки българин.

Също толкова интересни са и актьорите, които ще се превъплътят в ролята на децата Сиси и Боби. Актрисата, която ще видим в образа на колоритната дъщеря, в реалния живот впечатлява с дългите си коси и сините очи.

Артистизмът и изкуството определено са й в кръвта – завършва училище по изобразително изкуство, но вместо да продължи с рисуването, веднага е приета в НАТФИЗ и тръгва по пътя на актьорството.

На малкия екран зрителите вече са я виждали в ролята на прелъстителка, но тепърва предстои дебютът й на голям екран в нов български филм. В реалния живот няма нито брат, нито куче. В сериала обаче ще има и двете.

Момчето, което ще изиграе ролята на брат й Боби, е само на 13 години, но вече има 8-годишна актьорска кариера зад гърба си.

Участвал е във филми, телевизионни предавания, реклами. И той също като актьорът, който ще изиграе баща му Жоро Биков, учи в Италианския лицей. Не на последно място е и техният домашен любимец – кучето Цезар.

Чаровният голдън ретривър също не знае какво е сценична треска.

В реалния живот той е дресиран в специално училище, участвал е в множество изложби и представления, много обича хората, а също така ужасно добре се разбира с котките. Известен е с това, че е голям чистник – види ли боклук, веднага го взима и го хвърля в кофата.

Това обаче не е единственият му номер – подхвърля бисквитка и я улавя с уста, ходи назад, търси портмоне.

Заради сериала "Женени с деца в България" му предстоят големи предизвикателства – първо, да се научи да се срамува и второ, да се отучи от навика, когато му подадат храна, той да не я взима, преди собственикът му да позволи.

Вести.бг



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13036620
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930