Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2012 21:28 - Радост Караиванова при Карбовски: Няма доказателства, че Дъмпела е наръгал Багата
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 2623 Коментари: 0 Гласове:
0



 "Няма доказателства, че Даниел Стефанов-Дъмпела е наръгал Благой Иванов-Багата", обяви в предаването "Карбовски: директно" по Нова телевизия адвокатката на обвиняемия Радост Караиванова. Тя уточни, че клиентът й по никакъв начин не може да бъде свързан с оръжието на престъплението. "Много съжалявам за Багата, разбрах, че състоянието му не е добро. Стискам палци да се оправи", допълни тя.


 image 
Адвокат Радост Караиванова
Снимка: в. Марица



Караиванова се появи в студиото с предизвикателно къса пола. Атрактивната юристка, която бе любовница на наркобоса Илиян Варсанов, силно впечатли с визията си Карбовски, който я помоли да направи няколко кръгчета, за да зарадва мъжката аудитория на предаването.

Освен Дъмпела, Караиванова е защитавала в съда Варсанов и Димитър Вучев-Демби. Тя е адвокатка и на чалга певицата Алисия в делото й за издръжка срещу Валери Божинов.

"Аз работих в отдел „Наркотици" и познавах Варсанов чисто документално. По време на разпитите се влюбих", чистосърдечно призна Радост. През 2004 г. името й бе замесено в публичен скандал. Тогава тя работи като полицейска дознателка в Четвърто РПУ в София. В този район е най-скъпият столичен квартал "Лозенец", там са и жилищните комплекси "Витоша", "Стрелбище", "Мотописта". По време на разследването на убийството на столичния наркодилър Тихомир Трифонов в дома му бяха открити стотици касети, на които той е запечатвал креватните си упражнения.

В хардпорното разследващите разпознаха като главни действащи лица Илиян Варсанов и две служителки на МВР. Едната от тях - Радост Караиванова, беше хвърлена на медиите, а другата беше спомената само с местоработата й - НСБОП, сектор "Наркотици" и прякора й - Поручик Галицин, припомня БЛИЦ.

Тогавашният министър Георги Петканов назначи вътрешна проверка. През юли Радост е уволнена, а колежката й Галина си запазва работата. Караиванова излезе от положение, като обяви, че не е плела гоблени с Илиян, но по време на тайната си любовна връзка не е изнасяла тайни от МВР и е готова да се подложи на детектор на лъжата.

В крайна сметка тя смени не само професията си, но и целия си стайлинг. От блестяща руса лъвица се превърна в стилна брюнетка. Реши и да се впише член на софийската адвокатска колегия. Юристката защитава интересите на собствениците на заведения в Студентски град по време на атаката срещу незаконното строителство, след като студентът Стоян Балтов бе убит пред дискотека "Амнезия".

В студиото на Нова Телевизия тя отказа да отговори с кого предпочита да прави секс - с лошите момчета от подземния свят или с полицаи. "Не се смятам за красавица, въпреки че имам чар", завърши тя.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 12996337
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031