Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2018 13:33 - Жената с кучешката каишка влиза в психосоциално риалити шоу
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 937 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Жената, която миналото лято беше разхождана първо из Слънчев бряг, а после и по главната на Пловдив с кучешка каишка на врата, влиза в психориалити шоуто "Смени жената".

image

20-годишната почитателка на садо-мазото Ангела ще заеме мястото на силно религиозната евангелистка Беатрис от Перник.

Ангела и Чочо са изключително разкрепостено семейство от Пловдив. Чочо води жена си на лъскава каишка, а Ангела обожава този ритуал, като това е начин да изразят голямата си любов. Ежедневието им е освободено от задължения и всеки ден двамата се събуждат към 12 часа на обяд. Работят сезонно и всяка вечер излизат по заведения. Домакинската работа не е приоритет и е изцяло в задълженията на Ангела.

Беатрис и Марио Владимирови са семейство евангелисти от Перник, чиито морлани ценности са в другата крайност. Те следват стриктно релиогиозните правила, като за тях чистотата на дома и душата са най-важното в живота. Молитвите преди хранене са задължителни, а религиозното възпитание на двете им деца е започнало още от първите дни след раждането им. Семейство Владимирови живеят скромно и смирено, а най-голямото им щастие са двете им дъщерички, едната, от които е едва на 1 месец.

В четвъртия епизод на т.нар. "семейно риалити", който ще бъде излъчен на 21 март от 21 ч. по bTV, зрителите ще станат свидетели на драматичен сблъсък на два свята и размяна на съпруги с житейска философия и разбирания за семейните взаимоотношения в двете крайности.

Концепцията на новия епизод
image image ©
религиозното семейство Владимирови
 в психо-социалния експеримент е да се изпробва различен модел на живот. Затова сценаристите на шоуто събират на едно място силно вярващо евангелистко семейство и ексцентрична двойка.

20-годишната Ангела ще заживее живота на Беатрис - силно вярваща в Бог грижовна съпруга и майка на две деца. Младата жена, чието ежедневие се заключава в мотаене през деня и ходене по барове през нощта, ще трябва да се грижи за две малки деца, ще казва молитва всяка вечер преди хранене и ще чете Библията вместо приказки.

Набожната Беатрис пък ще остане без думи, когато разбере, че каишката до входната врата не принадлежи на домашното куче, а на жената, която трябва да замести.

Размяната и за двете жени ще се окаже шокираща...



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13032018
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930