Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2018 21:22 - Ана Уинтър напуска Vogue?
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1233 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Легендарният главен редактор на Vogue е на поста си повече от три десетилетия, но подготовката за новия брой на списанието повдигна някои съмнения за оставането ѝ на позиция.

image

Изборът за корица на септемврийското издание е Бионсе, а по този повод стана ясно, че изпълнителката е получила „безпрецедентен контрол“ върху работата по него.

Певицата е избрала да бъде снимана от 23-годишния Тайлър Мичъл, превръщайки го в първия чернокож фотограф в 126-годишната история на Vogue, който ще бъде отговорен за корица на списанието.

image

Септемврийското издание е най-значимият и очакван брой на модната библия всяка година, който включва бъдещи тенденции, най-много на брой реклами, а суперзвездите на кориците му помагат за най-високи годишни продажби, пише edna.bg

Контролът, който Ана Уинтър упражнява върху списанието, е пословичен (и дори служи за вдъхновение на „Дяволът носи Прада“), затова свободата, която Ана Уинтър поверява на Бионсе, е съмнителна и накара мнозина да мислят, че по този начин журналистът ще направи своя последен поклон пред читателите.

През последните месеци се носи подобен слух, свързан с възможността 68-годишната Уинтър да заеме дори по-висок пост в медийната група Condй Nast или дори оттеглянето ѝ от сферата. Някои дори залагат, че нейн заместник би могъл да бъде Едуард Енинфул – главният редактор на британското издание на Vogue. Той успя да възроди списанието за кратък период след като зае поста на мястото на Александра Шулман, напуснала изданието след 25-годишна работа на ръководител.

image

Дали обаче е възможно свободата на Бионсе и нейното заснемане от първия чернокож автор на корица на американския Vogue е начин да бъде представен Енинфул, също чернокож, като наследник на Уинтър?

Не и ако съдим по изявлението на изпълнителния директор на Condй Nast – Боб Сауербърг, след новините за септемврийския брой. Сауербърг казва: „Ана Уинтър е невероятно талантлив и креативен лидер, чието влияние е неизмеримо. Тя е от изключително значение за бъдещата трансформация на компанията и се е съгласила да работи с мен в ролята на главен редактор на списание Vogue и творчески директор на Condй Nast за неопределено време.”

Предните слухове за напускането на Уинтър също бяха отречени през април от нейн говорител, който каза, че в тях „няма никаква истина“.



Тагове:   мода,   ВОГ,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13000541
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031