Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2021 17:55 - Сатанистката цел е 70% обезлюдяване до 2030 г. - Insider
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 908 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.08.2021 17:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Сатанистката цел е 70% обезлюдяване до 2030 г. - Insider

29 януари 2021 г.

    image

Дон пита: "Звучи като нулева надежда, като четете публикациите ви напоследък. Злото спечели. Всичко напротив е фантазия и хопиум. Тъй като имате чест сътрудник на име Алоизий Фоздайке, който предупреди света за сатанистки контрол през 2010 г., защо да не го поканите на кажете ни какво следва и го попитайте защо сатанистите не са излезли на открито, след като очевидно са победили създателя. Ние уж сме безсилни да устоим, така че какво чакат? "

Fozdyke отговаря: " Инженерните и дългосрочни смъртни случаи, бедността, социалното разстройство, икономическата депресия и сривът на валутата ще бъдат обвинени за мутантните анимационни вируси. Решенията са наши; решенията винаги са ваши."
"Нашите решения - вашите решения"
от Алоизий Фоздайке (henrymakow.com)
Това, което се случва, е обезлюдяване. Цифрите са дадени от [моя ментор, Frater] Narsagonan, както и нашите срокове: 70% намаляване на населението до 2030 г. Продължаваме да използваме Paradigm Magick. Ако можете да промените или замените парадигма, тогава нещата се променят в реалния свят.
"Всички правителства разчитат на тяхната овчарка да реагира по типичен инфантилен начин, включително несъзнателно да се идентифицира с по -мощна сила; дори ако тя ги поробва, насилва и унижава."
При всяка обективна оценка има твърде много „безполезни ядещи“, много от които са болни или „изтъркани от дъното на генофонда“. Глобалното човешко население е извън контрол. Игрите започнаха! Възрастните хора и хронично болните - в този ред. След това икономиката ще премахне останалото.
Лекарствата ще свършат. Това не е вътрешна информация, това е просто очевидно, като се има предвид състоянието на линиите за доставка в почти всичко - в международен план. Катастрофичното се приближава. Инженерните и дългосрочни смъртни случаи, бедността, социалното разстройство, икономическата депресия и валутният срив ще бъдат обвинени за мутантните анимационни вируси. Решенията са наши; решенията винаги са ваши.
Свободите бяха отнети по метода на салам - по парче наведнъж. Останаха толкова малко и несъществени свободи, че всъщност няма значение. Когато кажем на вас и вашето семейство да се качите на влаковете за добитък, вие ще го направите. Вашето бъдеще, заедно с вашите пенсионни и пенсионни фондове очакват своята трансформация. Solve et coagula! [Разтваряне и коагулация]

image

Нашият закон е законът на силните и радостта на света. Хищничеството е осветено. Младите вече са предимно наши, а на останалите не им пука, така че няма начин да загубим. Нашите решения са брутални, но работят бързо. Феод вместо свобода. Демоничното вместо демократичното. Ние работим с тронове, а не с тълпи.
Западният свят наистина се е настанил в новия ред и се готви да продаде на китайски инвеститори. Така се прави! По същество тоталитаризмът най -накрая е наложен и радостно приет. Австралийците са готови, наистина разтревожени, да живеят в специална китайска икономическа зона. Новата империя е китайска и австралийска, новозеландците и канадците имат своето заслужено място в тази империя. Нито една от тези страни никога не е преживявала революция, така че те все още имат колониални нагласи, които ще улеснят предаването им.
„Господ е моят пастир“ и като всички добри пастири в крайна сметка отвежда овцете си в кланицата. Това правят пастирите и това време е сега! Дори църквите са кастрирани.
АМЕРИКА
В международен план Америка е "кошница" - с нейното смесено, необразовано население (притежаващо внимание, което е по -късо от пъпките им); изгарящи градове -призраци и неплатим дълг. „Земя на свободните и дом на смелите“; не ме карай да се смея коремно сардонично!
Сатана е просто едно от безбройните имена на божеството, което почитаме. Той е истинският спасител на човечеството, както ще се види чрез делата на Неговите желаещи сътрудници: че „един ден ще мога да ходя със Сатана; в Неговия свят, с Неговата булка; и за да стана по-велик от смъртния, който съм оставяйки след себе си; смъртният, който трябва да умре, за да се роди Бог! "
------
Първи коментар от Тони Б
Не отхвърляйте горната статия като шега или пожелание. Докато Хенри Маков редовно публикува писанията на този самохвал сатанист, той почти винаги се оказва прав в своите прогнози. Явно е доста високо в армията на дявола срещу Бога.
Споменатото обезлюдяване вече е започнало, въпреки че малцина са желали да го забележат. Огромен брой хора по света вече са взели Бил Гейтс/СЗО/Фочи/et.al. изстрел от синтетичен патоген, който е вмъкнал чужди вещества като част от всяка клетка на телата им. Сега ще отнеме само нормална настинка или друго общо изискване на системата, за да може имунната им система да убие ТЯЛОТО, мислейки, че просто убива неестествените елементи, които се намират във всяка клетка. Това не е разпалване на страх, това е ФАКТ, представен от честни медици, които са отказали да бъдат подкупени.
И все пак този сатанист има основен недостатък в твърде уверените си убеждения. Всъщност той мисли, че Сатаната, създанието, е победило Бога, създателя. Глупаво до невероятна степен, но не толкова необичайно днес.

image

(Тони Blizzard)
Бог обаче няма да спре операциите на дявола за унищожаване на човешкия живот, както и на правилния световен ред, ОСВЕН, КОЛКОТО хора не придобият необходимия истински смисъл, за да се ВЪРНАТ КЪМ НЕГО, ИСКАТЕ ОПРОЩЕНИЕ, ЗА ДА ГО ИЗБЕЖДАТ ОТ НЕГО И ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ДИКТЕТИТЕ СИ ОТ ТОЗИ ДЕН. 
Когато толкова много от близките на Бог многократно са казвали, че използването на броеницата на Дева Мария от маси хора е най -мощното оръжие на земята, те само съветват това, което истинската история отдавна е доказала. Аз лично открих, че ако го направя с честно намерение, това може да обърне нещата за една нощ. Дори за други дори не са наясно с употребата му. Без съмнение. 
Но англоговорящите нации са живели особено езически, докато са се наричали християни твърде много векове. Когато само малко малцинство подобаващо се подчини на Бога, те ще бъдат заклани заедно с присмивателите, макар и с много различна крайна цел. Нито една англоговоряща нация, благодарение на онези векове на безумен протестантизъм, слаба преструвка на християнството „направи каквото ти харесва“, няма да оцелее. Това, което един и същ сатанистки начин на действие е направил с Русия, се прилага вече във всички тези нации.  
В САЩ Тръмп беше нашият Керенски (и сега донякъде Байдън), който да бъде последван с пълна сила масово убийство, когато самоизбраният напълно поеме. Този, който следи, вече е писал, че всеки последен назначен от Байдън е талмудичен/сатанински член на това племе евреи, както в общи линии беше вярно в Съветския съюз.
НИКАКВА НАДЕЖДА не ни остава, освен необходимото МАСИВНО ПРАВИЛНО, ЧЕСТНО връщане към Бог.  



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39760506
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031