Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2022 10:32 - Няма и следа от истината
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 911 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.01.2022 10:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Няма и следа от истината
 
 Публикувано: четвъртък, 13 януари 2022 16:09

image           

Никога няма да го намерите
по телевизията, във вестниците
или от правителството

ВРЪЩАНЕ НА ПЪТЯ
КЪМ РАЗУМ И РЕАЛНОСТ

Когато се сетя за всички глупости, които научих в гимназията, е чудно, че изобщо мога да мисля.
— Пол Саймън, Kodachrome

Помислих си за една обща мисъл, която всички сме имали за това как това, което ни учат в училище, особено по история, е напълно неадекватно, за да ни подготви за това, което откриваме като възрастни, е природата на реалния свят. Но нищо, на което някога бихме могли да бъдем научени, не би могло да ни подготви за тази измама с болест в реалния свят, която парализира всички на планетата с този страх от фантомна заплаха, която хората, които контролират живота ни, са използвали, за да затворят умовете ни и по същество промени естеството на реалността, в която живеем. Всъщност го превърна в затвор.

Така че, размишлявайки върху всички влияния, които са създали тази дяволска ситуация, върнете се в часовете по граждански дисциплини в гимназията и помислете за уроците, които сте преподали. Искам да кажа, че тяхната безполезна простота се състоеше от фактоиди като Джордж Вашингтон отсече черешата, Ейбрахам Линкълн освободи робите и най-великото поколение се надигна, за да унищожи германски луд, който искаше да пороби света.

Едва по-късно, ако четем малко като възрастни, откриваме, че нито едно от тези неща всъщност не е вярно и че сме били научени на тези винетки да ни промиват правилно мозъците в безспорна преданост към нашата страна, така да се каже, звездно знаме на ума . Превръщането ни в съвместими роботи е друг начин да се каже.

Така че днес, докато гледаме как нашият свят се разпада поради сегашния набор от митове, използвани, за да ни лишат както от нашите свободи, така и от умовете ни, не можем да не разсъждаваме как всичко, на което сме учили, че е много hooey ни остави напълно неспособни да открием истината от измислените измислици, дадени ни от злонамерени мъже, които със сигурност не са в най-добрите ни интереси, най-малкото.

Ядрото на проблема

Без съмнение сте виждали замазките за убийството на вашия телевизор като съществени за намирането на пътя си обратно към психичното здраве и комфортния живот и вероятно сте ги пренебрегнали като просто някакво яростно ръкопляскане на здравословни ядки, които искат само да ви продадат страхотното си продукти. Е, тук съм, за да кажа, че в този опасен ден на голямата лъжа простото изключване на телевизора е много повече от модерна културна препоръка.

Всъщност животът ви зависи от това. И това е нещо повече от просто умствените послания, които тровят ума ви или разпалват рак от постоянното излагане на токсични радиочестотни вълни.

За да си възвърнат пътя към разума и реалността, малкото останали американци, които се преструват, че притежават някаква малка степен на проницателност, трябва да станат сериозни и да отговорят на някои неудобни въпроси за измислената глупост, която е дерайлирала живота ни.

Като пример, например. . .

Защо САЩ воюваха с Афганистан в продължение на 17 години, най-дългата война в американската история?

Първоначалната история беше, че Осама бин Ладен, предполагаемият отстъпник, син на милиардер саудитски предприемач, беше обвинен, че е главен архитект на атаките от 11 септември.

Известен факт е, че Осама е бил сниман по-рано - с липсваща брада и с костюм и вратовръзка - в авиобаза Офът в Небраска, защото е бил шпионин на ЦРУ. Известно е също, че той е починал от бъбречна недостатъчност в Дубай през 2001 г. (както се съобщава в Al Ahram, уважаван каирски вестник), правейки фантастичната история, че е бил убит при нападение в Пакистан десет години по-късно, което подкрепи преизбирането на президента на САЩ Барак Обама през 2012 г. има шанс за напълно абсурдна лъжа. Това беше абсурдна измама, която също доведе до тайното убийство на Seal Team 6, така че членовете му не можеха да дадат сигнал за фалшивата история за убийството на бин Ладен.

Това е само един от хилядите примера, които бихме могли да използваме, за да илюстрираме факта, че сме хранени с умишлени измислици от корпоративни новинарски медии, които в този отчаян час нямат разлика от правителствената пропаганда, използвана, за да ни пороби от онези задкулисни манипулатори, които се стремят да контролират всеки аспект от живота ни за своя лична печалба.

Всичко това има по-дълбок психологически профил, но засега нека се придържаме към повърхностната реалност, пред която сме изправени, която заплашва бъдещето ни с вероятни фатални резултати, особено след като последствията от сляпото ни вяра в надеждността на нашата медицинска професия доведоха до почти мнозинството от населението поставя отрови в телата си, което вероятно ще доведе до собствената им преждевременна смърт.

По принцип същината на нашата дилема е това. Информацията, от която се нуждаем, за да оцелеем, се пази от нас и се заменя с консенсусни факти, които, ако ги следваме, ще доведат до нашето унищожение. Така че поради неправилното образование, което сме получили, дупката, която копаем за себе си, е пряко свързана с информацията, която получаваме от „нашите доверени източници на новини“, които основно ни се предават от телевизията.

Така че сега е време да се изправим пред един студен факт.

Смяната на канала няма да помогне

Повече от вероятно е хората, които са причинили това ускоряващо се унищожаване на Америка и света, да сме ние.

Нашето безразличие, нашата пасивност и нашето бездействие пред лицето на минала и настояща престъпна дейност, неизменно маскирани от алтруистични или патриотични оправдания, са причинили цялата тази мизерия, смут и разрушения, които сега заплашват вашия живот и моя, както и много милиони други сега хванати в бездушната хватка на официалните лъжи.

Сега можем само да гледаме как телата се трупат заради всички фалшиви истории, които толерирахме и всъщност одобряваме. И никакво количество лъжа, лесно самооправдание не може да ни освободи от нашата вина. Присъдата е влязла в сила и вероятно сме на път да умрем. И не можем да излъжем как да се измъкнем от това.

Неща, срещу които не сме говорили, или неща, които медиите никога не споменават, включват:

• Всички честни хора, които са били уволнени от работните си места или изгонени от социалните медии за това, че са говорили за лъжите, които са ни казали, които са причинили толкова много смъртни случаи, наранявания и осакатявания.

• Ваксинирането на военните с отровни смеси застрашава отбраната на страната ни, особено в случая на пилоти на авиокомпании, чиито непредвидими припадъци застрашават живота на милиони пътници. И все пак вашият президент продължава да ги налага.

• Собствените данни на Pfizer показват, че инжекциите от COVID изглежда причиняват повече заболявания, отколкото предотвратяват, и тези страдания обхващат гамата от физически кошмари, причинявайки непредвидими и внезапни смъртни случаи сред здравите преди това.

• Последните статистически данни на застрахователните компании разкриват, че националният брой на смъртните случаи е нараснал радикално от началото на COVID-пландемията, особено и подозрително сред убодените.

• CDC призна, че PCR тестовете са измама и че правителството вече не ги използва, но повечето болници продължават да ги използват и обявяват хората за болни с цел да извлекат доходоносни правителствени награди за това.

• Избори, които са ясно определени, но оправдани от корумпирани медии, когато доказателствата са крещящо очевидни, че са извършени престъпления. Още по-лошо е, че масовите медии крещящо заговорничат да поддържат измислиците.

• Официални предупреждения от Байдън и неговите мъртви привърженици, че здравите хора са причината за болестите.

• Медицински съвети, които нареждаха на хората да изчакат, докато наистина се разболеят, за да отидат в болница и да получат лечение със съмнение, което е ускорило смъртта им.

• Забрана на обикновените евтини лекарства и настояване за използване на отровни продукти, които струват хиляди долари на приложение, което не работи.

• Злоупотреба от страна на правоприлагащите органи и прекаляване с избрани длъжностни лица срещу здрави хора, които отказват да приемат задължителни лекарства, които са навредили на толкова много хора.

• Очевидният ръст на смъртните случаи, нараняванията и инфекциите сред тези, които са приели убождането, до противоположните здрави резултати при тези, които са ги отказали.

• Броят на смъртните случаи след убождане далеч надвишава общия брой на предишните смъртни случаи, поради които предишните кампании за ваксинация са били незабавно прекратени.

И единственият важен аспект на всички тези проклети примери е, че не чувате шепот за нито един от тези материали по комерсиалната телевизия, която е свързана с „бъдете патриот и вземете удара“. Новините за глупаци са това, което всъщност представляват масовите медии.

Неща, които телевизорът няма да ни каже

Същността на журналистиката обикновено включва детоксикация на лъжите, които ни казват, които ни вредят. Това вече не е така.

Сливането на правителството и медиите създаде този транс, в който вече не е социално приемливо да се критикуват тоталитарните сили, които контролират живота ни, които се състоят от нашите родители, нашите учители и по-късно нашите работодатели. Неспазването на някое от тях, без значение колко грешат те, застрашава нашето благополучие и бъдещето ни.

Така че, когато ни лъжат въз основа на фалшивата информация, която е изкривила преценката им, ние нямаме шанс да оцелеем.

Това, което медиите като цяло и телевизията в частност ни направиха, е да ни накарат да приемем по взаимно съгласие на корпоративните митове с цел да ни продават неща, които най-често не ни трябват. Израстването във функционални възрастни изисква да идентифицираме нещата, от които се нуждаем, от нещата, от които не се нуждаем. Телевизията работи напълно против това, защото е маркетингов механизъм и не може да оцелее без печалбите, от които живее. Този приоритет няма отношение към истината, която той казва, че предоставя.

Това е, което хората не осъзнават. Това е, което убива толкова много доверчиви хора толкова ненужно. По комерсиалната телевизия няма и следа от истината.

Непоправимите телевизионни зрители са изключително призовани да поемат удара. Интернет сърфистите, които са наясно с хилядите лекари, които казват на хората да не вярват на тези наети лъжци, вероятно са тези, които най-вероятно ще останат живи, след като тези отровни удари унищожат глупаците, които все още гледат телевизия.

Ще се събудят ли някога хората? Не и ако продължат да гледат телевизия.

Темата, която не може да се споменава

Има очевидна обща нишка за всички тези измами, всички тези доказуеми лъжи от медии, медицина и политици, всички обединени, за да изтъкат една изкуствена реалност, от която няма да излезем като човешки същества, каквито бяхме.

Това е тема, за която никога не се говори по телевизията или не се пише в масовите вестници, която заличава представата, че сме свободни хора, защото всички доказателства сочат към една-единствена група хора, чиято основна професия и вечна мания е да отричат ​​собствената им свобода на другите.

Това доказателство е поразително, датира от хиляди години и е мигновена смърт за всеки, който иска да остане в печелившите си професии или интересни работни места, ако посмее да го спомене.

Това е мотивацията за планирането, изпълнението и ужасните резултати от евфемистични псевдоними за програми, наречени Great Reset, Build Back Better, движението Wake и Strength in Diversity, всички от които са създадени от други прякори като Big Pharma, The Deep State, съществуващите сили и Скритата ръка.

Повечето хора навсякъде са се научили да не изричат ​​името си на глас, без първо да поглеждат крадешком през раменете си, за да видят кой е наоколо за любопитни зяпачи, които могат моментално да съсипят живота им, ако чуят вълшебната дума и започнат процеса, който би съсипал репутацията им и техните животи.

Неуспехът да се изправите срещу тази повсеместна заплаха обаче само гарантира, че вече няма да виждате собствената си свобода и вероятно няма да виждате собствения си живот още дълго.

Докато се преструвате, че тези нещастни хапещи пениси не съществуват и нямат фатален ефект върху живота на всички, тогава вие всъщност не съществувате като функциониращо човешко същество и нямате свободен и независим живот, който всъщност можете да наречете свой собствен .

В такъв случай трябва да ни направиш услуга и да влезеш в гаража си, да затвориш вратата, да запалиш колата си, да седнеш в нея и да заспиш, и никога повече да не те видят, защото никога не си знаел каква е истината и никога ще.

 

 

Джон Камински е писател, който живее на брега на Персийския залив на Флорида, постоянно се опитва да разбере защо се унищожаваме и определя корумпирана система от вярвания като двигател на нашата смърт. Зависи единствено от приноса на читателите, моля, подкрепете работата му по пощата: 6871 Willow Creek Circle #103, North Port FL 34287 USA.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739957
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031