Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2022 08:46 - CDC излъга и децата умряха: Сега идват съдебните дела
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 273 Коментари: 0 Гласове:
0



 CDC излъга и децата умряха: Сега идват съдебните дела

24.11.2022 г. / От Итън Хъф /


image https://newstarget.com/2022-11-24-cdc-lied-children-died-now-come-lawsuits.html

Група за наблюдение, наречена Protect the Public"s Trust, настоява генералният инспектор на Министерството на здравеопазването и социалните услуги на САЩ (HHS) да разследва Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) на САЩ относно разпространяваната от тях дезинформация, която коства живота на хиляди деца по време на Пландемия от коронавирус Ухан (Covid-19) .

Drs. Катрин Флеминг-Дутра и Сара Оливър масово надценяват броя на децата, за които се предполага, че са починали от грипа Фаучи, за да прокарат маски за лице и „ваксини“, които нараняват и убиват още повече деца, твърди Protect the Public"s Trust.

Ако CDC казваше истината през цялото време, децата никога нямаше да бъдат затворени, лишени от училище и в някои случаи, принудени да получат експериментална инжекция, за да препрограмират ДНК и да наводнят системите си с наночастици и други отрови. (Свързани: Спомняте ли си, когато висш служител на CDC беше арестуван по обвинения в малтретиране на деца и скотоложство ?)

Насоките за научна почтеност на CDC твърдят, че агенцията държи като основна ценност пускането само на информация, която се счита за „с най-високо качество и е научно обоснована, технически точна и полезна за целевата аудитория“. Ясно е, че това не се случи с начина, по който CDC се справи с измамата с китайския вирус.

„В идеалния случай те ще разследват инцидента и какво се е случило и ще определят дали определени длъжностни лица в CDC са нарушили или не политиките за научна почтеност на агенцията“, казва Майкъл Чембърлейн, директор на Protect the Public"s Trust. „Вярваме, че имат.“

 

Въпреки че потвърди, че е получил жалбата, офисът на главния инспектор отказа да даде повече коментари. Същото важи и за CDC и HHS, нито един от които не отговори на исканията на The Epoch Times за отговори.

Рошел Валенски продължи да цитира развенчано проучване, след като то беше разкрито като измама

Сега знаем, че Флеминг-Дутра и Оливър са излъгали, че грипът Ухан е водещата причина за смърт сред децата, като същевременно са представили фалшиви данни на консултативния панел за ваксини на CDC, който в крайна сметка гласува да препоръча на CDC да налага ваксини срещу грип Fauci на деца като малки като на шест месеца.

Слайдове от представена от тях презентация показват цитати за нерецензирана статия от Великобритания, която уж разглежда данните от смъртния акт от CDC. Това проучване по-късно беше разкрито като измама.

Само няколко дни след представянето и Флеминг-Дутра, и Оливър бяха уведомени, че са разпространили дезинформация. Нито един от тях не е признал този факт, нито е направил някаква корекция.

„Общото мнение [е], че „дори 1 смърт от COVID, която може да бъде предотвратена, е твърде много, независимо как ги броите“, беше защитата на Оливър в отговор на имейл относно измамното проучване.

След всичко това ръководителят на CDC Рошел Валенски продължи да цитира същото опровергано проучване. И до ден днешен Консултативният комитет по имунизационните практики (ACIP) на CDC продължава да го цитира.

„Не разбирам защо те изглежда не знаят как да използват собствените си ресурси“, казва Кели Кронърт, граждански изследовател, който уведоми авторите на вече развенчаното изследване за грешката на техния начин. „Много е странно.“

Сега, както може би знаете, CDC се подготвя да прокара ваксините срещу грип Fauci като предпоставка за децата да посещават училище. Очевидната цел на CDC е да попречи на деца, които не са убивани, да получат образование в Съединените щати.

„Тази агенция препоръчва иРНК отровата да се инжектира на деца, за да могат да ходят на училище“, пише коментатор за това какво предстои в дневния ред на глобалистите за децата на Америка. „Някои идиоти губернатори следват препоръката им, включително Гавин Нюсъм от Калифорния.“

Последните новини за корумпирания CDC можете да намерите на CDC.news .

Източниците за тази статия включват:

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743075
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031