Постинг
19.11.2011 14:49 -
Пушени свински котлети
За приготвяне на пушени свински котлети се използват добре охранени млади животни с тегло до 120 кг. Котлетите се оформят заедно с костите, като на парчетата се придава правоъгълна форма с ширина на ребрената част до 15 см и дължина до 50 см. Дебелината на сланината се оставя до 1 см. Котлетите се осоляват по [...]r
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/18/%d0%bf%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b8.html
r
Източник: http://gotvarstvo.net/2011/11/18/%d0%bf%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b8.html
Няма коментари
Търсене