Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2023 08:01 - © Кьорав карти не играе
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2468 Коментари: 6 Гласове:
12

Последна промяна: 28.05.2023 08:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
28.05.2023г.

     "САЩ докараха до руската граница най–големия военен кораб в света; Американският самолетоносач "Джералд Форд", който е дълъг 337 метра и е с ядрени двигатели, пристигна в Осло", известява вестник СЕГА.
Най–големият (засега!) военен кораб в историята  – американският самолетоносач "Джералд Форд" (USS Gerald R. Ford), пристигна в Норвегия на посещение, порицано от съседна Русия, съобщиха Франс прес и Асошиейтед прес, цитирани от БТА.
Но не било само това.
По–рано газетата съобщи, че "САЩ вкараха ядрения самолетоносач "Джордж Буш" в Адриатическо море" и по–точно "Ядреният US–самолетоносач "Джордж Буш" хвърли котва в Хърватия; Той е съпровождан от атомна подводница с крилати ракети "Томахоук", от крайцер и от разрушители".
От игрите футбол, баскетбол, хандбал, хокей и други знаем, че нападателят търси да се позиционира в по–близка и удобна до вратата или коша на противника позиция, откъдето да отправи удар с топката с максимална възможност да порази целта.
Това правят и въоръжените сили на Съединените американски щати и подопечното им НАТО.
Понеже не са сигурни в себе си, че от по–далечно разстояние ще уцелят територията на Руската федерация, те с обходни маневри постоянно се приближават до нея.
Последно СатаНАТО–то се насади до северната граница на Руската федерация – в Суоми.
От 1999–та година Алиансът обикаля около Руската федерация като мачок около гърне с прясно мляко, като куче около месарница, като лисица около кокошарник и прочие смешки.
И когато се опита да катурне капака на украинското гърне, стопанинът я изтимари с машата.
image

Северноатлантическият мачок Йенс облизвайки се и точейки лиги, наднича във витрината на Руската федерация, ама го е страх, па и силици не му достигат да скочи вътре 

За да поразиш целта се иска не само точно око, но и мисъл, интелект. И понеже Генералният секретар и us–американските му куратори страдат от умствено буржоазно късогледство, все повече се разминават с основната си цел – военното поражение на Руската федерация и заграбване на парите и природните ѝ богатства. Руската федерация все повече се отдалечава от европейските страни в НАТО и Съединените щати.
Приближавайки се до врага за да си по–точен, и ти самият естествено ставаш по–уязвим. Затова Съединените щати постепенно все повече разполагат оръжията на СатаНАТО–то в страни, намиращи се в непосредствена близост до Руската федерация, докато самите те отстоят на относително "безопасно" разстояние от оръжията на противника.
image     

Лакомата северноатлантическа мачка така се заглави, че сибирското хъски Император с удоволствие ще да я опъне на задна прашка 

Така преди 68 години Съединените щати се навряха в очите на виетнамците и двадесет години избиваха народа и обезлистяваха горите на Виетнам, за което тъпкано си го получиха.
Получиха си го и от кубинците, а наскоро и от афганистанците.
Сега ритат с крак входната врата на Руската федерация и Китайската народна република.
Поведението на СатаНАТО–то и Съединените щати спрямо Руската федерация, Китай и други страни, наподобява поведението на къщната (домашна) муха – ти махаш с ръка за да я отпъдиш, тя още по–безочливо продължава да налита да те хапе или да каца върху храната.
Всеизвестен е израза "Досаден като [конска] муха".
Мухите са насекоми и като такива не притежават съзнателна дейност. Води ги инстинктът.
И СатаНАТО–то го движи инстинктът да се нахрани и да се скрие на сигурно място.
И разбира се да изплюе яйцата си върху храната на другите.
Нервната система на насекомите се състои от мозък и коремна нервна верига. Той (мозъка) е разположен над хранопровода, и затова бива наричан понякога и надглътъчен ганглий. Двете нервни вериги продължават отстрани на хранопровода, и следващите три двойки ганглии също са слети под него в общ нервен възел – подглътъчен ганглий.
"Надглътъчен", "подглътъчен" – и всичко това води към търбуха на насекомото СатаНАТО.
При атака мухата кръжи около жертвата или пристъпва постепенно към нея, както посочих по–горе, че прави и СатаНАТО–то, сравнявайки го с котка, куче и лисица.
image
Кума Лиса от Брюксел само перушина успява да пооскубне 

Но след като се сетих за мухите, виждам, че сравняването му с тях е по–подходящо.
Котките вършат и полезна работа като ловят и изяждат мишките. СатаНАТО нищо полезно не върши. Създава интриги между страните, избива невинни хора, разрушава обществени сгради и пълни гушата на военно–промишления комплекс на Съединените щати.
На страница 13–та в Книгата ;–), която е издадена преди тринадесет години, съм написал : "Приятелството на САЩ е натрапчиво и досадно като конска муха. И последствията от приятелството са като от ухапването на мухата".
Е, то какъвто родителят (Съединените щати), такова и отрочето (Алианса).
Знаем, че "Крушката не пада по–далеч от корена си".
А на страница 44–та пък съм установил, че "Независимо колко мухи си убил около себе си, броят на тези които ти досаждат е винаги постоянен".
Така че единственото и радикално спасение от политическо–милитаристичните мухи е ликвидирането на мухата семенарка – буржоазният и капиталистически Колективен Запад.
image

Ето това е отвратителният ужасен анфас на досадната северно–атлантическа муха   

Когато непреодолимото желание да си "на всяко гърне мерудия" се развие в психическо заболяване, рискуваш да те ударят през пръстите. И понеже СатаНАТО–то и Съедините щати ги удариха тук–там през ръцете, се изхитриха. Към Руската федерация, за която знаят, че бие старателно и яко, пристъпиха с украинската маша в ръка. И понеже се канят да поддържат огъня дълго време, а машата се нагорещява от продължителното ръчкане на огъня, си подготвят и други такива инструменти – Полша, Финландия.
image
Михаил Иваныч казва на наглосаксите и компания : "Ще удрям внимателно, но силно

И какво друго може да очакват от Михаил Иваныч, когато в Декларация 482 "Единни и решими в подкрепа на Украйна", приета на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, проведена в Люксембург от 19 до 22 май 2023 година, е записана клеветата : "20. Осъждайки използването на глада като оръжие от Русия като част от нейната идеология и практика на русцизъм (of ruscism) и подчертавайки продължаващото значение на Черноморската инициатива за зърно, с посредничеството на ООН и Турция за глобалната продоволствена сигурност" 
image

"Декларацията на Парламентарната асамблея на НАТО официално осъжда идеологията и практиката на русцизма. Какво е русцизъм? Това е един от вариантите за изписване на думата "рашизъм" с латински букви", коментира Андрей Перла в Tsargrad.tv.
В украинския лексикон има такава дума "рашизъм" – това е типично неонацистко клише, използвано за демонизирането на Русия. Сега обаче подобна теза се появи и в документи на НАТО. И това е неприятна "камбана", показваща подготовката за обявяване на война на Руската федерация, коментира в редакционна статия Tsargrad.tv.
"Само преди няколко дни, в началото на май, тази дума ("рашизъм") беше само ругатня, използвана от украинските пропагандисти, когато говорят за Русия и руснаците. В Деня на победата, който Украйна реши да не празнува повече, вместо да въведе в календара "Деня на Европа", украинският парламент легализира използването на този термин. Сега в Украйна има закон, в който думата "рашизъм" описва държавната идеология на Русия.
Обичайно е да се смеем на това : казват, да пием мед с украински устни : Русия все още не е успяла да реши въпроса за създаването на държавна идеология, освен това прозападният член от Конституцията [Раздел първи. Основни положения, Член 13, 2. Никоя идеология не може да бъде установена като държавна или задължителна], който пряко забранява съществуването на държавна идеология, все още е в сила в Руската федерация. А украинците вече са решили всичко вместо нас. Постепенно обаче не става никак смешно, защото елемент от украинската пропаганда се оказва важна част от реториката на всички страни от НАТО", обяснява Перла.
Виж ти?! СатаНАТО–то се украинизира. Вместо да е обратното – Украйна да прилага стандартите и принципите на Алианса като подготовка за приемането си в него. Смях, смях!
И по нататък в Декларация 482 се казва : "25. Настоятелно призовава правителствата и парламентите членки на Северноатлантическия алианс : b. да продължи да засилва и ускорява доставките от съюзниците на военно оборудване, от което Украйна спешно се нуждае, включително от допълнителни боеприпаси, модерна артилерия, ракети, танкове и бронирани превозни средства, системи за противовъздушна отбрана, бойни самолети и необходимите елементи за поддържане, които да помогнат на Украйна в укрепването на нейните отбранителни способности и потенциал, включително наземни, морски и въздушни компоненти; c. изрично да признае групата Вагнер за престъпна и терористична организация и твърдо да осъди действията ѝ в Украйна и други части на света; d. да експулсират руски дипломати, участващи във враждебни дейности, включително разпространяващи омраза говорене и дезинформация, разпалване на конфликта и дестабилизиране на ситуацията в Украйна; i. да разшири мащабни, осакатяващи и продължителни санкции толкова дълго, колкото е необходимо, докато Русия изтегли всичките си войски от цялата територия на Украйна в рамките на нейните международно признати граници; j. да продължи да подкрепя създаването на специален трибунал за преследване на Русия за престъплението агресия и подкрепа на национални и международни съдилища при документирането и преследване на военни престъпления, престъпления срещу човечеството и потенциални актове на геноцид".
И това, ако не е официално документирано обявяване на война, здраве му кажи.

https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/sasht-dokaraha-ruskata-granica-nay-golemiya-voenen-korab-sveta
https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/sasht-vkaraha-yadreniya-samoletonosach-dzhordzh-bush-adriatichesko-more
https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/yadreniyat-us-samoletonosach-dzhordzh-bush-hvurli-kotva-hurvatiya
https://www.nato-pa.int/node/422560
https://www.nato-pa.int/download-file?filename=/sites/default/files/2023-05/DECLARATION%20%20482%20-%20UKRAINE%20.pdf
https://tsargrad.tv/articles/propisano-v-dokumentah-nato-russkim-oficialno-objavili-vojnu-na-unichtozhenie_789626
https://tsargrad.tv/news/nato-gotovit-dokumenty-chtoby-objavit-rossii-vojnu_789853
http://www.constitution.ru/10003000/10003000-3.htm




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. nedovolen - Както винаги много засегнати теми, ...
28.05.2023 09:19
Както винаги много засегнати теми, та се чудя кой пасаж да коментирам.
Ще се огранича с една незнайно откъде запомнена фраза - "очите му се затварят, устата му се отваря, хоп, една муха".
Подхожда на горепосочените "герои".
:)))
цитирай
2. kvg55 - До 1. nedovolen
28.05.2023 09:39
И примлясна сладко с удоволствие.
цитирай
3. krumbelosvet - Буржоазното късогледство
28.05.2023 10:14
Буржоазното късогледство се споменава у младия Маркс. Оттогава се зароди и съзрява ИНТЕЛЕКТУАЛЕН АВАНГАРД на капитала. Който СССР догонваше без пълен успех, а сега Путин счита, че вече има и превъзходство в някои направления. Но той е РЕАЛИСТ и не подценява врага като вас.
цитирай
4. kvg55 - До 3. krumbelosvet
28.05.2023 11:30
Разбира се, че и двамата с Маркс сме прави. Какъв е тоя "ИНТЕЛЕКТУАЛЕН АВАНГАРД на капитала", за който бълнуваш. По правилно е да се каже научно–техническа интелигенция. И по конкретно занимаващиге се с природни науки, техника и технологии.
Ако познаваше Маркс и мен, щеше да знаеш, че ние говорим за умственото късогледство на буржоазните учени в обществените науки, за умственото късогледство на буржоазните идеолози. Маркс се е изказвал положително за заслугата на капиталистическата обществено–икономическа формация в развитието на производителните сили. И още казва, че никоя обществено–икономическа формация не отстъпва пред следващата, преди напълно да е развила производителните сили, които присъщите й производствени отношения позволяват.

цитирай
5. iw69 - Добра
28.05.2023 17:54
цел е самолетоносача на янките...

Иначе те винаги са лъгали не само на карти, вяра не може да им се има за нищо.
цитирай
6. kvg55 - До 5. iw69
28.05.2023 20:51
Сами се навират.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5752667
Постинги: 2808
Коментари: 25793
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031