Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2008 20:04 - Михов видял записа за съдиите, останал шокиран
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 440 Коментари: 0 Гласове:
0



Скандалът с уреждането на мачове в родната “А” група взема все по-големи мащаби. Председателят на Професионалната футболна лига Валентин Михов разкри в ефира на бТВ, че е гледал прословутите записи на Христо Ристосков и е останал шокиран от видяното.

Михов призна, че лицата в клипа са добре познати, но отказа да ги назове. “Видях клипа, чух и записа. Бях шокиран, гледам и не вярвам на очите си. На клипа се вижда ясно как двама души си разменят бял плик. И двете лица са ми познати. Сега не мога да ви кажа кои са те, не и преди изпълкома”, сподели Валентин Михов.

„Обаче си помислих: Това ли е най-голямото престъпление в българския футбол? Трябва да има конкретни мерки. С този скандал някой иска да затлачи сериозните неща в държавата. Доказателствата са притеснителни. Дано да не е истина, защото иначе нещата ескалират. Това, което видях, не мисля че е монтаж.

Участниците в разговора, документиран с аудиозапис, обсъждат резултати от мачове, как трябва да завършат, за да се помогне на трети отбор. Конкретно става въпрос за мач от „А” група в Южна България. Не е между столични отбори. Чува се и името на Беласица. Постоянно се споменават имената на президента на БФС и на ПФЛ”, обясни Валентин Михов.

Според него съдийството в България е имало проблеми преди 4-5 години. Михов обаче постави въпроса за президентите на клубове. “За да има корумпирани съдии, трябва да има и корумпирани ръководители. Лично аз съм разтревожен, защото записите са много сериозни.

Г-н Михайлов е на ред, той трябва да събере ръководството на БФС и там всичко да се каже. Трябва да има доказателства. Христо Ристосков трябва да дойде в Изпълкома и да обясни записите”.

В предаването се включи и Иван Леков, който също бе замесен в скандала. Заместник- председателят на ДАМС се закани да съди за клевета Христо Ристосков. “Снощи се запознах, ще направя контакт с адвоката си, който ще се заеме със случая. Не знам какво са говорили, но ми е под достойнството да се занимавам. Това име не съм го градил с години, за да се петни така. Днес или утре ще има заведено дело”, заяви Леков.



Тагове:   останал,   Михов,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13054106
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930