Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2011 10:03 - Екстравагантни коледни подаръци
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1075 Коментари: 0 Гласове:
2



До Коледа ни дели по-малко от месец. Намислили сте пуловер с елени за близкия ви мъж, шеф или роднина... Не е лош вариант, но ако разполагате с финанси и не се притеснявате за банковата си сметка, помислете пак. Има къде-къде по-тежкарски начини да вземете акъла на по-силната половина от човечеството. Ето някои идеи, които може да ви бъдат от полза при вземането на съдбоносното решение "как да го впечатля".
Така го правят богатите хора с вкус, затова предлагаме петте най-скъпи мъжки подаръка за Коледа.

Писалка със собствен герб
Мъжът на живота ти има остра нужда от нова писалка, с която да сключва бъдещите фирмени договори. Перфектното предложение е писалката, произведена от специализираната фирма "Aurora". За да видиш блясъка в очите на любимия, е нужна "скромната" сума от 1 470 000 долара. Италианското бижу има по себе си 30-каратови диаманти. Покритието под тях е платинено. Писецът й е от 18-каратово злато и е обработен с родий, което го прави по-твърд и устойчив на корозия. Срещу космическата сума може да бъде персонализирана специално за него с герб или подпис, дори с портетна снимка. Така наистина ще го накараш да се почувства важен, защото от "Аурора" произвеждат една бройка веднъж в годината.

Пури с аромат на най-скъпия коняк
Цигарите освен опасни за здравето вече са и демоде. За сметка на това пурите винаги ще си останат еталон за тежкарство и мъжественост. За да му подариш една от най-скъпите марки "Majesty"s Reserve", ще трябва да се лишиш от 750 долара. Тези пури се продават по една или в кутии по 20. Цената на кутията е 15 000 долара. Производството започва с обвивката, която е от рядък доминикански сорт тютюн, отлежал 12 години. След това идва пълнежът. Никой не знае каква точно тайна комбинация от тютюневи сортове е използвана, за да се направи той. Знае се само, че сортовете са от цял свят. Свързващите листа са от тютюн от Кънектикът, отлежал 15 години. След като се завият, пурите преминават уникален процес на ароматизиране, и то не с какво да е, а с коняк Louis XIII - един от най-скъпите на пазара, на цена между 1500 долара и 3800 долара за бутилка. Уникалността на процеса се състои в това, че конякът не отнема от вкуса на тютюна, а го допълва.

Уиски от 140-годишен малц
Идилията с пурата най-добре би се вързала с чаша отлежало уиски. А и страстите определено ще се разгорещят при отпиване на глътка от най-скъпото шотландско питие. 64-годишното "Trinitas" е отроче на фабриката "Dalmore". Името му идва от това, че от него са произведени само три бутилки. Едната е оценена на 100 000 паунда. Според експерти от индустрията ако една такава бутилка се продава на чаши в луксозни ресторанти, цената за 50 мл може да достигне 20 000 паунда. "Trinitas" е смесица от различни малцове. Някои от тях се смятат за най-старите в света - отлежавали са повече от 140 години. Смесването им е дело на майстора Ричард Патерсън, който твърди, че целта му не е била да чупи световни рекорди, а да създаде най-доброто уиски, което може да се купи с пари.

Копчета за ръкавели от злато и “Калашников”
За да стане мъжът, пленил сърцето ти, още по-неотразим, може да се насочиш към копчета за ръкавели.
Дизайнерът Роланд Айтен, авторът на най-скъпите пафти, този път представя най-сложните копчета Fonderie 47. Аксесоарът с цена 32 000 долара представлява мъжка гривна, която се трансформира в копчета за ръкавели и обратно. Fonderie 47 е създаден от розово и бяло 18-каратово злато, а също така и от претопени части на автомат "Калашников 47". За обработката на металите са били използвани същите машини, които се използват и за създаването на най-качествените швейцарски часовници. Според плановете на автора на този проект спечелените от него пари ще бъдат използвани за разоръжаването на Африка. Средствата от покупката на един комплект копчета са достатъчни за купуването и унищожаването на 100 автомата АК-47. До момента се планира в продажба да бъдат пуснати 20 комплекта.

Диамантен комплект за покер
Ако любимият си пада по хазарта, ето какво би било най-подходящо за него. Подаръкът е скъп, луксозен и е първият в света диамантен комплект за покер. Нещото, което го прави толкова скъп, цената му варира между 100 000 и 150 000 долара, е, че за изработването му са използвани останки от метеорит на повече от 800 000 години. Самите покер чипове са изработени от 18-каратово бяло злато, рубини, диаманти и редки сапфири от Шри Ланка. Покер комплектът е истинско произведение на изкуството за всички, които ценят играта. Куфарчето, в което са сложени чиповете и картите за игра, е направено от телешка кожа, а отвътре - от велур.

СТАНДАРТ


Тагове:   подаръци,   коледа,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13052578
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930