Блогрол
1. Александър Божков
2. Евгений Тодоров
3. Иван Бедров
4. Иво Инджев
5. Калин Манолов
6. Мартин Заимов
7. Николай Караиванов
8. Николай Младенов
9. Пламен Асенов
10. BLITZ
11. BPOST
12. FROGNEWS
13. R.E.D.
14. СВЕЖО
15. Ян Бибиян
16. ОРИНАВИ
17. Стефан Бонев
18. Петя Ставрева
19. Александър Секулов
20. Оринави
21. Веско Петров
22. Сантов
23. Силви Стефанов
24. Христо Гагов
25. Пламен Славов
26. Bulgaria_news
27. Елена Емануилова
28. Mese4inkata
29. Първа блогерска среща - 24.07.2009
30. Георги Цанков
2. Евгений Тодоров
3. Иван Бедров
4. Иво Инджев
5. Калин Манолов
6. Мартин Заимов
7. Николай Караиванов
8. Николай Младенов
9. Пламен Асенов
10. BLITZ
11. BPOST
12. FROGNEWS
13. R.E.D.
14. СВЕЖО
15. Ян Бибиян
16. ОРИНАВИ
17. Стефан Бонев
18. Петя Ставрева
19. Александър Секулов
20. Оринави
21. Веско Петров
22. Сантов
23. Силви Стефанов
24. Христо Гагов
25. Пламен Славов
26. Bulgaria_news
27. Елена Емануилова
28. Mese4inkata
29. Първа блогерска среща - 24.07.2009
30. Георги Цанков
Постинг
07.07.2018 08:38 -
Вкусни картофени кюфтета със сирене
Моите кулинарни експерименти продължават. Днес смятам да приготвя КАРТОФЕНИ КЮФТЕТА СЪС СИРЕНЕ. Има различни рецепти за това вкусно постно ястие, но този път ще се доверя на бабините рецепти.
Необходими продукти:
Около 1 кг картофи
Сол
Черен пипер
Чубрица
Риган (сух и пресен)
Кимион
Сирене
2 яйца
Магданоз
Лук, ситно нарязан
Брашно за овалване
Олио за пържене
Приготвяне:
Сваряваме картофите, обелваме ги и ги намачкваме или настъргваме. След това ги смесваме с яйцата и подправките на вкус и омесваме добре.
С мокри ръце оформяме малки топчета, които покриваме и прибираме в хладилника за 1 час.
Изваждаме ги, овалваме ги в брашно и леко ги сплескваме.
Пържим в средно количество олио на среден огън.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Необходими продукти:
Около 1 кг картофи
Сол
Черен пипер
Чубрица
Риган (сух и пресен)
Кимион
Сирене
2 яйца
Магданоз
Лук, ситно нарязан
Брашно за овалване
Олио за пържене
Приготвяне:
Сваряваме картофите, обелваме ги и ги намачкваме или настъргваме. След това ги смесваме с яйцата и подправките на вкус и омесваме добре.
С мокри ръце оформяме малки топчета, които покриваме и прибираме в хладилника за 1 час.
Изваждаме ги, овалваме ги в брашно и леко ги сплескваме.
Пържим в средно количество олио на среден огън.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Вълнообразно
КАКТО Е ТРЪГНАЛА РАБОТАТА, СТАРИЯТ БАЙДЪ...
Как Ото Фон Бисмарк се излекува от запек...
ЗАЩО НИКОГА НЯМА ДА СИ КУПЯ НЕЩО НА ИЗПЛ...
Как Ото Фон Бисмарк се излекува от запек...
ЗАЩО НИКОГА НЯМА ДА СИ КУПЯ НЕЩО НА ИЗПЛ...
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари