Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2009 19:18 - Концертът на Мадона в София на 29-ти август
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1231 Коментари: 0 Гласове:
0



Извънредни мерки за сигурност ще бъдат взети за концерта на поп кралицата Мадона (Madonna.com) на 29 август (събота).

Охраната е поверена на компанията за услуги за сигурност "ВИП Секюрити". За събитието ще бъдат ангажирани близо 450 души - най-големият брой охранители, пазили концерт у нас до този момент. Осем служители от звено "Лична охрана" ще бдят персонално над певицата.

Мадона засили охраната за турнето си, след като получила смъртни заплахи в Сърбия. Наложило се тя да се дегизира за пристигането си в Белград, твърди британският таблоид "Дейли стар".

Сигурност

В широк параметър около националния стадион "Васил Левски" и в самото съоръжение ще бъдат разположени над 2 км предпазни и обезопасителни заграждения.
 

Ще бъдат оградени подстъпите откъм бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и стадион "Юнак", както и откъм езерото Ариана и Борисовата градина.

За допълнителна сигурност около зоните с техниката и шатрите на Мадона ще бъдат издигнати специални непрозрачни заграждения.

Влизане

Входовете на стадиона ще бъдат отворени след 17,30 ч., а към секторите ще се влиза през 38 контролно-пропускателни пункта (Вж. схема на входовете).

Феновете с електронни билети ще минават през специално обособен вход E-TICKETS.

В отделните зони на стадиона ще бъде осъществявана и втора контрола за това дали билетът отговаря на съответния сектор.

За ориентиране на потока от хора на "Орлов мост" и до близки около стадиона спирки на градския транспорт ще бъдат разположени специални указателни табели. Те ще насочват публиката към сектора и съответния вход, през който трябва да влязат на стадиона.

Срещу метростанцията, на "Орлов мост" и до централния вход на "Васил Левски" ще бъдат изградени три информационни центъра. В тях феновете ще могат да получат информация за отделните сектори, както и указания за хората с електронни билети от къде точно да влязат.

Начало

Специалният гост на Мадона - диджей Пол Оукънфолд, ще започне своя сет около 19,30 ч., а мегазвездата се очаква да се появи на сцената около 21 ч.
 

Спешна медицинска помощ

В зоната за сигурност ще бъдат разположени шест линейки с два медицински екипа, както и един противопожарен екип с необходимия професионален екип.

Лица под 18 години

ще бъдат допускани само с придружител и след задължително подписване на специална декларация, съобразена с изискванията на Закона за закрила на детето.

Декларацията за придружител може да бъде изтеглена от сайта на "ВИП Секюрити" (VIPSecurity.bg) и попълнена предварително или на място пред съответния вход на стадиона, където ще има готови разпечатани бланки.

Улично движение

Въвеждат се промени в организацията на уличното движение. Препоръчително е в деня на концерта да се избягва придвижването с лични автомобили с цел улесняването на пътния трафик в района на стадиона.

Движението по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" ще бъде спряно, като по време на събитието няма да се движи и градският транспорт - той ще бъде с частично променен маршрут (Вж. схема на промените в движението).

Забранено

На стадиона е забранено внасянето на всякакви аудио и видео записващи устройства, а също и на професионални и любителски фотоапарати.

Публиката ще бъде проверявана на входовете за наличието на такава техника.
 

Не е разрешено и внасянето на стъклени бутилки. На територията на стадиона ще се продават вода и напитки. Ще бъдат осигурени и химически тоалетни.
 

При дъжд се препоръчва носенето на дъждобрани - няма да бъдат допускани големи несгъваеми чадъри, които биха могли да застрашат безопасността на останалите зрители.

Абсолютно е забранено носенето на огнестрелно и хладно оръжие, остри и опасни предмети.

Зрители във видимо нетрезво състояние или такива, намиращи се под въздействието на наркотични и упойващи вещества, няма да бъдат допускани на стадиона при никакви условия, дори и при наличието на закупен билет за концерта. /Вести.бг



Тагове:   концерт,   Мадона,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13050609
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930