Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2013 18:44 - Тройно убийство и самоубийство окървави пловдивския "Кючук Париж"
Автор: reporter Категория: Новини   
Прочетен: 1723 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 21.01.2013 18:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
32-годишен сержант от авиобазата в Граф Игнатиево е застрелял 28-годишната си съпруга и двете си момченца - на 8 и на 4 години, след което се е самоубил.

Трагедията се е разиграла в блок на военните на бул. "Македония" 29 в пловдивския квартал "Кючюк Париж". Сигналът е подаден на тел. 112 от жена, която съобщила, че пред блока плаче млад мъж. Минути по-късно на мястото е пристигнал полицейски патрул от Първо РУП. Извикани са топкриминалистите на Пловдив и съдебна медицина.   Първоначално бе съобщено, че труповете на майка, баща и двете им деца с огнестрелни рани са открити в дома им. На едно от телата се е натъкнал братът на мъжа, който отишъл в понеделник сутринта и отворил вратата на апартамента с ключа си, защото никой от семейството не отговарял на телефона от известно време. Мъжът попаднал на тялото на снаха си в антрето и шокиран изтичал навън. На стълбите, където той бил приседнал от шока, го заварили съседи, които уведомили полицията.   Пристигналите криминалисти открили във вътрешността на апартамента и останалите трупове.   До тялото на мъжа е лежал законно притежаваният от него пистолет.   Загиналото семейство е на Георги и Николинка Тепавичарови и двете им момченца. По-малкото дете е навършило 4 години на 10 януари. Другото детенце е второкласник в училище "Братя Миладинови".

Братът на военния говорил последно с него по телефона в петък следобед. В следващите два дни нямал никаква връзка със семейството и тази сутрин отишъл да види какво се случва. Братът имал ключ от апартамента. Когато отключил, се натъкнал на ужасната гледка.

Всички са убити с 1 изстрел.
  "При случая с мъртвото семейство се касае за тройно убийство с последвало самоубийство. Няма основание да се твърди, че е имало външна намеса. Апартаментът е бил заключен отвътре", заяви шефът на пловдивската криминална полиция комисар Николай Кирков на извънредна пресконференция.

Най-вероятната версия е битово убийство, за което тепърва ще се търсят мотивите и причините. Възможно е да е заради финансови проблеми или заради извънбрачна връзка на един от двамата родители.

Назначени са различни експертизи - балистична, химическа и съдебно-медицинска. 
  Георги Тепавичаров е бил сержант в авиобазата в Граф Игнатиево и е работил в наземните служби за комуникация и навигация, а съпругата му е била продавачка в магазин в близост до входа на блока им.

Техни съседи ги описват като нормално семейство, което не е давало повод за съмнения, че може да се случи нещо подобно. Семейство Тепавичарови е живеело под наем в жилището в блок за военни. Георги е от Нареченски бани, Николина - от Чепеларе.
  Само преди десет дни в апартамент в столичния квартал "Гоце Делчев" бяха намерени труповете на петчленно семейство, като се оказа, че в жилището се е разиграла битова трагедия заради психическото заболяване на един от убитите синове.



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. dolsineq - Грозни сцени...
21.01.2013 18:57
Грозни сцени...
цитирай
2. balgarski7vinarki - ужасно
21.01.2013 18:58
Мисля,че е свързано с т.нар. Контрол или телекинетични експерименти.
Невъзможно е да се случи това без намеса на телепатичен компютър или програмите- вуду.
Жалко е за съзнанията на масите,непознаващи жестоката система на експериментите с хора и копирането на личности от разстояние с последваща манипулативност.
Докога?!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reporter
Категория: Новини
Прочетен: 13049556
Постинги: 10473
Коментари: 5012
Гласове: 37058
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930